Schoolduifje oktober 2024

3 oktober 2024

De eerste maand van het schooljaar is al voorbij en dat wil ook zeggen dat de herfst begonnen is. Het wordt frisser, de dagen worden korter en we maken het binnen gezellig.

Een gezellige sfeer creƫren in de klas, dat deden de leerkrachten de afgelopen weken ook. Ze zorgden er tijdens de Gouden Weken voor dat de kinderen zich thuis voelen in hun nieuwe klas. We hopen dan ook dat elk kind zijn plekje gevonden heeft. De leerlingen en de leerkrachten genoten ook reeds van heel wat klas- en schoolactiviteiten. In deze nieuwsbrief vinden jullie hierover verschillende verslagen.

Tijdens de activiteiten van het animatiethema gaan de leerlingen samen op zoek naar geluk. De kleuters doen dit aan de hand van een prentenboek waarin ze zichzelf kunnen herkennen en de leerlingen van de lagere school gaan op digitale zoektocht. Het wordt vast een boeiende reis.

We willen ook alle ouders bedanken om hun kinderen op tijd naar school te brengen! Het startmoment in een klas is een belangrijk moment, daar is jullie kind ook graag bij! Op tijd zijn is fijn voor iedereen. De school start om 8.25u.!

Met vriendelijke groet,

Werner Rasschaert – Directeur, Ann Vidts – Beleidsondersteuner, Schoolteam Sint-Jozefschool Basisonderwijs

De volledige versie van dit schoolduifje kan u hier raadplegen.